Organizare

Evenimente

Festive

Nunta si botezul sunt doua evenimente unice pe care le rememoram toata viata, asa ca alegerea localului perfect este extrem de importanta! La Cena cu 80-90 de locuri in interior, loc de dans si terasa ar putea fi acel loc!

Localul perfect
pentru
evenimentul tau

Cauti un local perfect pentru evenimentele tale speciale ? Beatrice, Laura si toti ceilalti suntem la dispozitia ta cu posibilitati diversificate de aranjamente, servicii, pachete de oferte personalizate in functie de dorintele tale, dar si de bugetul disponibil. Singura ta sarcina este sa-ti construiesti amintiri memorabile !

Evenimente
Corporate

La restaurantul tau La Cena, partenerul tau de incredere, suntem atenti la cele mai mici detalii pentru organizarea evenimentului tau corporate.Fie ca este vorba de unul intern, pentru angajati, o receptie, o lansare sau o conferinta de presa, personalul nostru iti va pune la dispozitie cele necesare unui succes garantat, totul in functie de bugetul si dorintele tale.  Suntem un partener de incredere si credem ca fiecare client este important si fiecare eveniment este unic.